Xobni za Outlook – Vse kar manjka vašemu Outlook-u

Xobni za Outlook – Vse kar manjka vašemu Outlook-u

Outlook je po domače povedano izjemno okorno in nepametno orodje za spletno pošto. Iskalnik je neučinkovit in rahlo”neumen”. Kontakti so zmedeni in brez “socialne” dodane vrednosti, itd… Microsoft s tem sicer izjemno popularnim orodjem že dolgo zaostaja za časom. In glej ga zlomka Xobni reši prav ta zaostanek in ga v trenutku izniči. Orodja ne bom preveč hvalil saj ga uporabljam le dobre dva dni je pa res, da v teh dveh dnevih ugotavljam, da brez njega Outlooka ne bi mogel več uporabljati.
Xobni se inštalira kot dodatek Outlooku in se pojavi kot okno ob vsebinekem delu e-mailov. Ob prvem zagonu preišče mape spletne pošte in indexira vse povezane dokumente. Ustvari svoj “index”, ki ga nato sprotno posodablja.

Kaj omogoča XOBNI:
- hitrejše in boljše iskanje po spletni pošti
- informacije o pošiljateljih pošte (Facebook profil, LinkndIn, itd…)
- statistike poslane pošte med tabo in osebo, ki pošilja pošto
- vpogled v poslane priponke med tabo in tvojim kontaktom
- s kom so povezani tvoji kontakti
- statistike aktivnosti pošiljanja pošte, itd….

Produkt toplo priporočam vsem, ki se iz dneva v dan težje prebijate skozi kupe spletne pošte.

Video predstavitev: XOBNI

, ,

Prispevek je napisal:

geny - je napisal 131 prispevkov na Geeko blog.

Geny aka Jan Macarol za Geeko/blog pripravlja kratke prispevke iz področja spleta, oblikovanja in aktualnih BUZZ- ov na internetu. Po duši je oblikovalec, čeprav večino časa preživi z vodenjem projektov GenSpot.com in Geeko.si.

Kontaktiraj avtorja

2 Komentarji na ta prispevek.

  1. Chieko Whilby Says:

    This site seems to get a great deal of visitors. How do you promote it? It offers a nice unique spin on things. I guess having something useful or substantial to say is the most important thing.

  2. 5Dimes Sportsbook Says:

    You are not the average blog writer, man. You surely have something powerful to add to the net. Such a wonderful blog. I will revisit again for more.

Dodajte komentar